Po jedna borba dodana na novozelandski, dublinski te card u Atlantic Cityu

UFC 28.05.2014 21:30h Autor:

Norman Parke

UFC je danas objavio još tri borbe koje će se naći ovo ljeto na Fight Night eventima. Jedna je za onaj novozelandski, jedna za dublinski, dok je jedna borba pridodana cardu u Atlantic Cityu.

Svoj UFC debi u Novom Zelandu na Fight Night 43 eventu, imat će britanski borac Ian Entwistle (8-1), a njega će u svojoj domovini dočekati Daniel Hooker (10-4). Taj event je na rasporedu 28. lipnja, a predvodi ga borba između Jamesa Te Hune i Natea Marquardta.

Jedno pojačanje dobio i card u Atlantic Cityu, odnosno Fight Night 45. Tamo će Joe Proctor (9-2, 2-1 u UFC-u) pokušati savladati Justina Salasa (12-5, 3-2 u UFC-u). Taj event je na rasporedu 16. srpnja, a vrlo jaki card predvodi sjajna borba između Jima Millera i Donalda Cerronea.

Posljednji najavljeni meč je onaj za Dublin i taj će se vjerojatno nači na glavnom programu. Pobjednik Ultimate Fighter Smashesa i jedan od najboljih britanskih boraca, Norman Parke (19-2-1, 3-0-1 u UFC-u) pokušati će doći do pobjede, nakon što mu je kontroverzno prekinut niz od tri UFC pobjede, kada je njegova borba protiv Leonarda Santosa u Brazilu, proglašena neodlučenom. Njegov protivnik je iskusni japanski grappler Naoyuki Kotani (33-10-7), koji je trenutno unutar niza od 13 pobjeda, no gotovo sve nad japanskim borcima.

Event u Dublinu je na rasporedu 19. srpnja, a o glavnoj borbi se već dugo govori. U njoj će nastupi Conor McGregor i Cole Miller

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI