“Platinum” se vraća već 24. veljače!

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.01.2018 10:47h Autor:

Mike Perry

Fanovi Mikea Perryja će vrlo brzo doći na svoje s obzirom na izvjesni brzi povratak “Platinuma”. UFC borac je gostujući u emisiji “The MMA Hour” u ponedjeljak otkrio kako bi se u Octagon trebao vratiti već 24. veljače na UFC on FOX 28 priredbi u njegovom rodnom Orlandu.

Protivnik bi mu trebao biti Max Griffin, što se može zaključiti iz njegovih izjava tijekom emisije. No, za sada nema s lužbenih potvrda od strane samog UFC-a.

“Prihvatio bih bilo što, ali već imam nešto u pripremi. Ne mogu reći ime jer ne znam je li potpisao ugovor, ali ja sam potpisao svoj ugovor danas. Potpisao sam ugovor pa ćemo vidjeti hoće li on potpisati svoj. Ja sam spreman boriti se već sljedeći mjesec”, izjavio je 26-godišnji velteraš.

U posljednjem dvoboju u prosincu, Perry je poražen od Santiaga Ponzinibbija pa ne čudi da želi što prije vratiti se u kavez.

“Nije bitno tko je protivnik. Ja sam tu da se borim, ja ću prirediti publici predstavu ovdje u Orlandu. Tu će se meč dogoditi. To je ono što se događa sigurno.”

“Tko god se želi pojaviti u mom rodnom gradu, ako već nisi potpisao ugovor, znaš vjerojatno da pričam o tebi u ovom trenutku, pa potpiši taj ugovor, ako nećeš i to razumijem. Ali jedno je sigurno, nekome ću završiti karijeru ovdje u Orlandu, samo ćemo vidjeti tko će to biti”, zaključio je Perry u razgovoru za MMAHour.

Nešto kasnije, na svom službenom Instagramu je objavio fotografiju sebe i Maxa Griffina, pa više nije bilo sumnje o kome se radi…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI