Planovi karijere Mikea Perrya uključuju Stipu Miočića (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.10.2017 17:49h Autor:

Mike Perry

Sve zanimljiviji UFC-ov borac, Mike Perry, ima jako jedno posebno mišljenje o kategoriji u kojoj nastupa, odnosno o njegovoj kvaliteti te još zanimljivije ambicije u slučaju da postane UFC prvak.

Perry je ovog vikenda u Gdansku bio sudionik Q&A Sessiona, dijela eventa gdje fanovi postavljaju pitanja prisutnim borcima, u društvu Aljamaina Sterlinga. Iskazao se kao vrlo zabavan sugovornik, no odgovor na jedno pitanje bio je posebno zanimljiv. Naime, jedno pitanje bilo je na temu velter divizije u kojoj nastupa te slaže li se s konstatacijom kako je u pitanju najkvalitetnija divizija u promociji. Odgovor je bio, malo je reći, sjajan.

“Da, slažem se s tim. Kada postanem prvak tražit ću od Dane da ustanovi jedan pojas za koji će se natjecati svi prvaci unutar UFC-a. I onda ću se boriti protiv Stipe Miočića za “pound4pound” svjetskog prvaka”, rekao je Perry.

Lako je zaključiti kako se Perry samo šalio, no ovakve izjave su uvijek vrlo zanimljive i u sebi sakrivaju i ponešto ambicija boraca, koje su većinom u vezi s time da dokažu kako su bez konkurencije najbolji na svijetu. No, za Miočića Perryu ipak nedostaje ponešto visine, na koju bi pravilno mogao rasporediti kilograme koji su mu potrebni za upustiti se u tako nešto.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI