Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Planirate se kladiti na Stipu? Evo dobrih vijesti za vas… | Fight Site

Planirate se kladiti na Stipu? Evo dobrih vijesti za vas…

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.01.2018 13:04h Autor:

Kako je rastao koeficijent na Stipinu pobjedu

Ako ste se planirali kladiti na pobjedu Stipe Miočića protiv Francisa Ngannoua i uvjereni ste da ćete tu okladu i dobiti, evo malo dobrih vijesti za vas.

Naime, kako se približava sam meč, koji će se odigrati ovog vikenda u noći sa subote na nedjelju 21. siječnja, tako pada koeficijent na slavlje Kamerunca, a raste onaj na pobjedu aktualnog prvaka.

Prevedeno, kladionice još više sada vjeruju Ngannou, a manje su uvjerene da će “Vatrogasac” uspjeti obraniti titulu.

I dok je kod prve ponude ovog meča kvota na slavlje Ngannoua bila 1.63, sada je ona pala na 1.55. Koeficijent na Stipinu pobjedu je u isto vrijeme narastao sve do 2.65 koliko danas neke online kladionice nude. Stoga, ako ste uvjereni u Miočićevo slavlje, vaš bi dobitak mogao biti još izdašniji u slučaju da pobjedu zaista i ostvari.

I dok kladionice sve žešće tipuju na Ngannoua, analitičari i UFC borci sve više vjeruju da bi Miočić mogao zadržati pojas. Posljednji koji se doslovno zgražao nad potcjenjivačkim koeficijentima koje su odredile kladioničarske kuće bio je bivši UFC borac, a danas popularni analitičar i komentator Dan Hardy.

Na vama je da odlučite na koga se isplati staviti nešto novca…

Evo nekih od zanimljivijih parova na UFC-u 220:

Stipe Miočić vs. Francis Ngannou 2.65 – 1.57
Daniel Cormier vs. Volkan Oezdemir 1.31 – 3.95
Calvin Kattar vs. Shane Burgos 2.65 – 1.53
Francimar Barroso vs. Gian Villante 2.35 – 1.65
Rob Font vs. Thomas Almeida – 2.00 – 1.83

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI