Pitali smo vas zašto je Stipe poražen od DC-ja: Donosimo vaše mišljenje!

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.07.2018 15:25h Autor:

Screenshot

U manje od 24 sata posljednja anketa Fight Site portala je sakupila gotovo 2000 glasova. Pitanje koje smo vam postavili je bilo vezano uz glavnu borbu UFC-a 226 i težak poraz te detroniziranje Stipe Miočića od strane Daniela Cormier, a glasilo je: “Zašto je Stipe poražen od Cormiera?”

Ponudili smo vam šest mogućih odgovora, a na koncu je najveći postotak glasova otišlo na opciju “Stipe je potcijenio Cormiera”. Za ovaj odgovor se odlučilo 26 posto glasača što je za nekoliko postotnih poena više od drugog najpopularnijeg odgovora “Stipe nije bio psihološki potpuno u meču”. Taj je sakupio 24 posto.

17 posto glasača smatra “Kako se Stipe taktički pogrešno borio” i da je to razlog teškog poraza od prvaka poluteške kategorije koji nitko nije očekivao. To je ujedno bio i treći najpopularniji odgovor u ovoj anketi.

S 14 posto, odgovor “Cormier je pripremio bolju taktiku” se smjestio na četvrto mjesto, dok je peta najpopularnija opcija “Cormier se pokazao kao bolji borac”. Za tu se opciju odlučilo 10 posto posjetitelja Fight Sitea.

Najmanje popularan razlog poraza, kojeg je odabralo “tek” 9 posto, je glasio “To su teškaši, sve je uvijek moguće”.

Sve u svemu i ovi rezultati pokazuju da su glasovi prilično ravnomjerno raspoređeni između ponuđenih opcija i da nema jednog mišljenja koje prevladava.

Ipak, neki zaključci se mogu donijeti iz rezultata koji su pred nama.

Ako zbrojite prva dva najpopularnija odgovora “Stipe je potcijenio Cormiera” i “Stipe nije bio psihološki potpuno u meču”, dobijete postotak od 50 posto glasača koji smatraju da Miočić nije dao sve od sebe u meču na UFC-u 226 i da to nije bio onaj borac koji je dominirao teškom kategorijom protekle dvije godine.

Koji je razlog njegove loše izvedbe, e to je već pitanje za drugu anketu.

Anketu ćemo ostaviti aktivnom još neko vrijeme, a rezultate možete prokomentirati ispod teksta. Hvala Vam na sudjelovanju!

Zašto je Stipe poražen od Cormiera?

GLASAJ

Loading ... Loading ...

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI