Piotr Hallmann: Vaso i Ivica su jako dobri borci

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.07.2013 09:15h Autor:

Piotr Hallmann

Poljski borac Piotr Hallmann će odraditi svoju prvu borbu u UFC-u protiv brazilskog borca Francisca "Massaranduba" Trinalda, a njih dvoje u oktogonu će se naći na UFC Fight Night 28 eventu u Brazilu 4. rujna.

Kakav je osjećaj biti dio najveće MMA organizacije na svijetu?

"Moj tim i ja smo radili na tome da uđem u UFC već neko vrijeme. Moj menadžer je s njima u kontaktu već nekih godinu dana. Kad sam saznao za to osjećao sam veliko olakšanje i radost. Radim inače u poljskoj mornarici, a vrlo je teško uskladiti posao i pripremu za borbu te sam pitao samog sebe koliko dugo ovako može, a da ne uđem u UFC. Srećom moj san se ispunio."

Borio si se s dva vrlo poznata borca s Balkana, Vasom Bakočevićem i Ivicom Truščekom. Kakvo je tvoje mišljenje o njima?

"Vaso i Ivica su jako dobri borci koji samo trebaju popraviti neke sitne detalje u svom nastupu kako bi postali vrlo uspješni i još bolji. Vaso je još uvijek vrlo mlad i brzoplet. Kad nauči da kontrolira svoje emocije u borbi on će biti vrlo opasan. Također je preslab za borbe u lakoj kategoriji, mislim da je njegovo tijelo stvoreno da se bori u pero ili čak bantam kategoriji. Ivica je velik, već vrlo iskusan i dobar borac. Njegov jedini problem je u tome što zakazuje previše borbi i ne daje sebi vremena za oporavak i da popravi svoje greške. Ako bi se borio pet do šest puta godišnje maksimalno, vjerojatno bi slavio u većini svojih borbi."

Koji su tvoju planovi za budućnost?

"Moj plan je da i dalje pobjeđujem​​ i da činim svoje navijači sretnim. Uz božju pomoć nadam se da ću u svoju kolekciju pojasa jednog dana staviti i onaj UFC-ov", rekao je Piotr u razgovoru za Fight Site.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI