Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Pineda i Whiteford kompletirali UFC 171 | Fight Site

Pineda i Whiteford kompletirali UFC 171

UFC 20.01.2014 19:32h Autor:

Daniel Pineda

UFC 171, kojeg će 15. ožujka predvoditi Johnny Hendricks i Robbie Lawler, napokon je kompletiran borbom koja će otvoriti cijeli program, a u njoj će se sastati Daniel Pineda i Robert Whiteford.

Daniel Pineda (18-10, 3-3 u UFC-u), jedan od najatraktivnijih boraca u UFC-u, čemu u prilog ide činjenica da su samo tri njegove borbe otišle do sudačke odluke, a sve protivnike je završio, dobio je novog protivnika. Nakon što je pobijedivši ih uzrokovao otkaz već dvojici boraca, Škot Robert Whiteforda nada se da on neće biti treći.

Whiteford (10-2, 0-1 u UFC-u) došao je u organizaciju s nizom od deset pobjeda, no u borbi dvije nade s tada identičnim skorom, ugušio ga je Jim Hettes. Whiteford se sada nada da bi ga pobjeda protiv iskusnog Pinede mogla ostaviti u UFC-u, a samo ime protivnika nudi i priliku da se nađe u atraktivnoj borbi.

Ova borba u perolakoj kategoriji bi trebala biti poziv publici da poprate "prelimse" od prve borbe, jer tko je jednom gledao Pinedu, sigurno je poželio još koji put.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI