Pierce i dalje u šoku zato što je izgubio od Koschecka

UFC 14.02.2012 06:58h Autor:

Josh Koscheck

Mike Pierce je i dalje shrvan zbog konačnog ishoda dvoboja protiv Josha Koschecka koji smo prije desetak dana pratili na UFC-u 143. Suci su nakon izjednačenog svoboja u kojem je Pierce bio bolji u prvoj polovici, a Koscheck u drugoj, prednost na kraju dali poznatijem borcu.

“Ne znam zbog kojeg razloga, no dva suca, valjda jedina dva čovjeka na svijetu, su taj dvoboj vidjeli kao njegovu pobjedu. Oni su jedini koji smatraju da ja nisam trebao pobijediti. Svi ostali su rekli da sam ja bio bolji, čak i Dana white, koji je nakon meča ustvrdio da je pobjeda trebala pripasti meni”, izjavio je Pierce za poznati Sherdog dodavši:

“I FightMetric je prednost dao meni s 29:28. Moram priznati da je sve to ludo.”

Pierce je zadovoljan načinom na koji se pripremio za meč, ali i načinom na koji se borba odvijala. Niti u jednom trenutku nije mislio kako bi dvoboj u očima sudaca mogao otići na suprotnu stranu.

“Već nakon prve runde sam pomislio da sam puno bolji od ovog tipa. Jednostavno sam bio kvalitetniji u stojci i uputio sam više jačih i značajnijih udaraca. Posebno bih izdvojio prednje direkte za koje znam da su odsjedali na pravo mjesto jer sam osjetio koliko su snažni”, otkriva Pierce i zaključuje:

“Borci konstantno trebaju napredovati, no i suci trebaju raditi na sebi. Malo konstantnosti ne bi škodilo.”

Neovisno i ovom porazu dojam je kako Pierce nije razočarao i da će čelnici UFC-a u budućnosti i dalje računati na usluge ovog čvrstog borca koji nikada do sada u karijeri nije izgubio prekidom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI