Pickett dobio protivnika, debitira Irac Neil Seery

UFC 20.02.2014 20:28h Autor:

Neil Seery

UFC je pronašao protivnika za Brada Picketta, protiv kojeg će se ponajbolji britanski borac upustiti u borbi idući mjesec u Londonu. To je iskusni irski borac Neil Seery.

UFC je praksu koji je primijenio kod Daniela Cormiera i odustajanja Rashada Evansa odlučio primijeniti i u slučaju još jednog borca koji se po prvi put u karijeri spušta u nižu kategoriji. Nakon što je zbog ozljede otpao Ian McCall, Brad Pickett će svoj debi u muha kategoriji odraditi protiv debitanta Irca Neila Seerya.

Neil Seery (13-9) je 34-godišnji irski borac koji se posljednje tri godine nadmeče u elitnoj europskoj organizaciji Cage Warriors i trenutno je u nizu od četiri pobjede. Kao i Pickett, ima karakteristiku da ne voli ostavljati odluku sucima te je u 11 od 13 svojih pobjeda "završio" svog protivnika. Ovo mu je sigurno najveća prilika u karijeri i to već gotovo veteranskim godinama.

Pickett je namjeravao pobjedom protiv McCall odmah doći među izazivače za naslov u muha kategoriji, no ovako će ipak debitirati protiv manje poznatog borca, no nema sumnje da će "OnePunch" kao i uvijek pružiti zanimljivu borbu.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI