Phil Davis bi ostao u UFC-u da mu je ponuđen bolji ugovor

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.04.2015 22:17h Autor:

Bader i Davis

Phil Davis je prošlog tjedna potpisao za Bellator. Zadnja borba koju je odradio za UFC je označila kraj njegovog ugovora s najvećom MMA organizacijom svijeta. Mnogima nije bilo jasno zašto "Mr. Wonderful" nije produžio ugovor s UFC-om, nego je otišao u Bellator. Razlog? Bolji ugovor.

UFC je Davisu prije meča s Baderom na UFC-u on Fox 14 ponudio produženje ugovora, no Amerikanac je to odbio jer je mislio da će dobiti bolji ugovor ako je na slobodnom tržištu.

"Osjećam da se kockanje nije isplatilo. Ali s druge strane, vjerujem da me Bog stavio tamo gdje stvarno trebam biti. Pokušavam previše ne razbijati glavu s nekim stvarima u životu."

Ponuda koju mu je UFC dao prije meča s Baderom je još uvijek važila, no Bellator je ponudio bolji ugovor i Davis ga je prihvatio.

"MMA je za mene nešto posebno. Volim boriti se, a u isto vrijeme mi plaća račune. Bilo je tu i drugih stvari osim novca. No opet, borim se za novac. To je ono što radim."

"Iznimno poštujem ljude u UFC-u.", izjavio je Phil za MMAFighting. "Volio bih da sam potpisao bolji ugovor i ostao u UFC-u. To mi je bila prva opcija. No što se više opcija otvaralo, prihvatio sam te opcije. Teško je emotivno gledati na ovu situaciju, na sve ovo gledam poslovno."

Phil Davis je jedno od najvećih Bellatorovih pojačanja. Iako ne posjeduje iznimno uzbudljiv način borbe, jedan je od najboljih poluteškaša svijeta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI