Phil ’CM Punk’ Brooks trenirat će kod Dukea Roufusa u Milwaukeeu

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.01.2015 14:09h Autor:

Phil Brooks

Poznat je tim u kojem će se Phil Brooks pripremati za svoj prvi nastup unutar UFC-a. To je Roufusport, poznatog trenera Dukea Roufusa, a najpoznatiji članovi su braća Pettis te Ben Askren, koji baš nije bio sretan Brooksovim potpisom za UFC.

Phil 'CM Punk' Brooks, od danas je stanovnik Milwaukeeja, budući da je za svoj kamp gdje će se pripremati za UFC debi odabrati Roufusport tim, čija je dvorana upravo u tom gradu. Bivši kečer odabrao je zanimljiv tim, poznat po svojim uspjesima, no i po raznovrsnim borcima, koji ne prakticiraju samo jedan stil.

Tako će mu novi timski kolege biti braća Pettis, Dustin Ortiz, Erik Koch, Chico Camus, Rick Glenn te Ben Askren, koji baš nije bio sretan nakon vijesti o Brooksovom potpisu za UFC, objavivši i nekoliko uvredljivih rečenica prema novom UFC-ovom članu.

Sad će morati trenirati s njim, no šef tima Duke Roufus kaže kako tu neće biti nikakvih problema. "Ben je sretan što će moći trenirati s njim, odnosno što će trenirati njega. On nije samo naš borac, on je ujedno i trener. Jako je sretan kad to radi te u treniranju drugih momaka uživa gotovo više nego u borbama", rekao je Roufus.

U svakom slučaju, Brooks je odabrao tim gdje će raditi s ponajboljim hrvačem i ponajboljim udaračem u svijetu MMA sporta. Nije loš izbor, a vidjet ćemo kako će to proći.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI