Pettis se spušta u pero kako bi izazvao Jose Alda!

UFC 14.03.2012 09:25h Autor:

Clay Guida vs. Anthony Pettis (MMAJunkie.com)

Kako sada stvari stoje, Frankie Edgar će dobiti novu priliku protiv Bensona Hendersona u “instant revanšu” s borcem koji mu je prije nekoliko tjedana kontroverznom odlukom sudaca oteo titulu.

To ujedno znači i da bi Anthony Pettis trebao čekati na svoju šansu za naslov iako se smatralo da je upravo on glavni kandidat za izazivačku poziciju i da je sljedeći u redu ispred Hendersona.

Razočaran i tužan, Pettis je jučer izjavio da razmišlja o promijeni težinske kategorije. U razgovoru s menadžerom je došao do ideje o spuštanju kilaže i izazivanju prvaka u pero diviziji – Josea Alda.

“Razgovarao sam s Anthonyjevim menadžerom prije nekoliko sati i rekao mi je da je Pettis vrlo razočaran, no da poštuje odluku UFC-a. Želi se spustiti u diviziju niže kako bi se borio protiv Alda. To je trenutačno vrlo izvjesna opcija”, prenosi poznati MMA novinar Ariel Helwani.

Pettisovo razočarenje je tim razumljivije ako se zna da je upravo on posljednji čovjek koji je pobijedio Hendersona. Dvojac se sastao na WEC-u 53 kada se Pettis okitio naslovom prvaka te danas ugašene promocije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI