Pettis se oglasio uz sliku gorućih automobila: Zbunjen sam ovim kukavičkim činom (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.10.2016 16:20h Autor:

Anthony Pettis

Već smo ranije pisali da su nepoznati počinitelji zapalili tri automobila ispred kuće Anthonyja Pettisa u Milwaukeeju u Wisconsinu, a sada se  bivši UFC-ov prvak lake kategorije putem Instagrama obratio javnosti.

“Ja sam borac i ovo me neće poraziti. Također samo jako zbunjen i tužan zbog ovih događaja. Zahvalan sam što nitko nije ozlijeđen u ovom kukavičkom činu. Moj život, kao i životi mojih voljenih su se našli u opasnosti. Ne razumijem zašto bi netko htio napakostiti meni i mojoj obitelji.

Učinit ću sve što mogu da saznam tko je počinio ovaj zločin i osigurati da ga se zakonski procesuira. Konstanto branim svoj izbor da živim u ovom gradu. Bez obzira na zločine koji se događaju u posljednje vrijeme, ovo je moj dom. Zaista se nadam da će me grad koji predstavljam podržati u ovoj situaciji i da će se ljudi javiti ako imaju ikakve informacije”, napisao je Pettis uz sliku gorućih automobila.

“Showtime” će se 10. prosinca obračunati s Maxom Hollowayjem na UFC 206 priredbi u Torontu.

I am a fighter. I won’t be defeated by this. I am also extremely confused and saddened by the events that occurred. I am grateful that no one was harmed by this cowardly act. My life as well as my loved ones were put in danger. I cannot understand why someone would want to hurt myself or my family. I will do everything I can to ensure that we find out who committed this crime and that they are prosecuted to the full extent of the law. I’m constantly defending my choice to stay in this city. Regardless of the crimes that have been occurring lately, this is my home. I really hope the city that I rep has my back on this one and helps by reporting anything they know about this. #teampettis #250k🔥

A photo posted by Anthony Pettis (@showtimepettis) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI