Pettis: Ozljeda je iza mene i vraćam se spreman

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.07.2014 20:17h Autor:

Anthony Pettis

Anthony Pettis trenira, radi kao trener ekipe u 20. sezoni Ultimate Fightera i priprema se za povratak u UFC-ov kavez. Ljut je na zle jezike koji su se pojavila za vrijeme dok nije nastupao,  no oni mu stvaraju samo dodatnu motivaciju za povratak.

Anthony Pettis (17-2, 4-1 u UFC-u) nije nastupio već gotovo godinu dana, a dok nakon bude branio svoju titulu prvaka, koju je u posljednjoj borbi osvojio, proći će više od 15 mjeseci. Za to vrijeme rečene su mnoge stvari, a fanovima i borcima najviše smeta što je UFC odlučio čekati Pettisa i ne organizirati borbu za privremenog prvaka.

"Nije lako toliko dugo biti bez borbe. Najteži dio je slušati kako svi sumnjaju u mene i zamjeraju mi što se ne borim. No, to je dio ovog sporta, ozljede se događaju svima", pokušao je Pettis opravdati sebe i UFC.

Neki pretpostavljaju kako su ozljede posljedica puno plasiranih kickova te primljenih udaraca koje Pettis uvijek doživi. No, on ne namjerava nikakve promjene: "Moj stil u kavezu je pomalo lud, no ja treniram borilačke sportove otkad sam imao pet godina. Oduvijek sam takav i ne namjeravam ništa mijenjati. Ako nešto budem mijenjao, možda više neću biti dobar kao sada. Nastavit ću dolaziti u borbe i završavati svoje protivnike unutar tri minute."

Fanovi se boje novog otkazivanja borbe, koja se već sad predugo čeka, no prvak je uvjeren kako su loše stvari iza njega. Trenutno odrađujem svoj kamp ovdje u Vegasu. Spariram, treniram i radim sve normalno kao što uvijek i jesam. Dovoljno dugo sam se oporavljao od ozljede, dao sam si vremena da budem potpuno spreman i sad se takav vraćam u oktogon", rekao je "Showtime" na kraju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI