Pettis: Ne znači da je Aldo užasan samo zato što je izgubio od McGregora

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.11.2016 16:17h Autor:

Anthony Pettis

UFC je Conoru McGregoru oduzeo pojas u perolakoj kategoriji i “vratio” ga privremenom prvaku Joseu Aldou koji je tako ponovno postao neosporni kralj u diviziji do 66 kg, iako je Brazilac isti pojas izgubio prije 11 mjeseci kad ga je McGregor nokautirao za samo trinaest sekundi.

Anthony Pettis, koji se s Maxom Hollowayjem na UFC-u 206 sada bori za privremeni naslov, smatra da je Aldo unatoč teškom porazu i dalje jedan od najvećih boraca na sceni s obzirom na svoju dugogodišnju dominaciju perolakom kategorijom.

“Za mene, Jose Aldo je još uvijek Jose Aldo, čovječe. Svi dožive poraz. Čak i najbolji ponekad izgube. Čak i nakon onih 13 sekundi s McGregorom, on i dalje iza sebe ima povijest koju ima. On je dominantan prvak već jako dugo. Nije da je sad odjednom užasan zato što ga je nokauturao McGregor”, rekao je Pettis na telefonskoj konferenciji za UFC 206.

“Aldo je imao sjajnu karijeru prije Conora McGregora. Postoji razlog zašto je Conor dopustio da se ovo dogodi. Da se Conor želi ponovno boriti u perolakoj kategoriji on bi to napravio i branio svoj naslov. Tako da ne ovisi o Aldu, McGregoru, Maxu, ili meni tko je neosporni prvak. Mi samo radimo svoj posao, ulazimo u te borbe i pokušavamo dokazati da smo najbolji na svijetu. I ako je taj tip (Aldo) tamo i postoji prilika, s vremenom ćemo je svi iskoristiti.”

Pettis i Holloway predvode UFC 206, 10. prosinca u Torontu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI