Pettis: Melendeza ću završiti u prvoj rundi i mnogima zatvoriti usta!

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.10.2014 09:49h Autor:

Anthony Pettis

Anthony Pettis do naslova UFC prvaka u lakoj kategoriji došao je još na kraju kolovoza prošle godine kad je bio uspješniji od Bensona Hendersona.

Prvu obranu naslov najboljeg imat će 6. prosinca protiv Gilberta Melendeza na UFC-u 181. Biti će to prilika da svi ljubitelji MMA borbi ponovo vide na dijelu aktualnog prvaka.

„Svi mogu očekivati da ću završiti borbu u prvoj rundi. Bio sam van pogona godinu dana i uzbuđen sam što se vraćam. Zdrav sam i spreman za borbu. Nažalost, Gilbert Melendez moj je prvi protivnik. Kažem nažalost jer siguran sam da mi neće trebati više od jedne runde da dođem do pobjede. Moram mnoge ušutkati i boriti s ostalima.“

Pettis i Melendez tijekom snimanja nove sezone The Ultimate Fightera nisu dolazili u sukobe, ali u posljednje vrijeme neki su ga počeli prozivati. Najglasnije je Khabib Nurmagomedov koji ga je izjavio da nije borac nego playboy koji se jedino želi zabavljati.

„Gilbert je cool tip, ali nismo puno razgovarali tijekom TUF-a i nismo imali nikakvih sukoba. Obojica smo tamo bili u ulozi trenera. Borac sam i imam pojas s razlogom. Ozlijedio sam se i nisam mogao trenirati kao što sam želio, ali sada se vraćam. Kad Khabibovo vrijeme dođe borit ćemo se. Sad me čeka Melendez i o njemu razmišljam. Ako je Khabib sljedeći na redu, borit ćemo se.“

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI