Pettis: Khabib udara kao amater

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.01.2015 16:36h Autor:

Anthony Pettis

Anthony Pettis nije oduševljen ponajboljim borcem svoje kategorije i ozbiljnim kandidatom za napad na titulu, Khabibom Nurmagomedovim. Iako smatra da ima fantastično hrvanje, uvjeren je kako mu to nije dosta, jer mu udaranja djeluje amaterski, izjavio je.

Iako se Khabib Nurmagomedov još nije službeno vratio borbama, a Anthony Pettis ima ugovoren meč protiv Rafaela Dos Anjosa, ova dva borca se sve češće prepucavaju preko medija. Sad je novu lopticu preko mreže prebacio prvak, koji je o Dagestancu rekao:

"Mislim kako su njegove udaračke sposobnosti na amaterskoj razini. Sve što je postigao, postigao je hrvanjem. On možda misli da će to biti dovoljno da izdrži protiv mene, sruši me i muči na podu 25 minuta? On to još nije napravio nikome, jer s nikim se nije niti borio 25 minuta."

Nastavio je o tome kako Nurmagomedov još nije osjetio borbu u pet rundi: "Svatko može hrvati 15 minuta. On još nije osjetio kako izgleda borba za naslov prvaka. On je bolji hrvač od mene, no ako usporedimo moje hrvanje i njegove udaračke tehnike, on je potpuno amater! Moje hrvanje je na puno više razini od toga."

"Mislim kako je izuzetno naporan i dosadan", rekao je još Pettis te dodao: "Neka zašuti i sačeka svoj red."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI