Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Pettis želi borbu protiv Alda samo u lakoj kategoriji | Fight Site

Pettis želi borbu protiv Alda samo u lakoj kategoriji

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.02.2014 10:50h Autor:

Anthony Pettis

Nakon pobjede protiv Ricarda Lamasa na UFC-u 169, kao novi protivnik UFC-ovog prvaka u pero kategoriji Josea Alda spominjao se prvak u lakoj Anthony Pettis. O cijeloj ideji svoje je mišljenje iznio Aldov trener Andre Pederneiras.

"Trebamo odlučiti u kojoj bi se kategoriji ta borba održala. Hoće li se Pettis spustiti u nižu ili će Aldo ići u višu. Možda bi najbolje bilo dogovoriti "catchweight". Mislim da bi to bilo najzanimljivije rješenje za oba borca. Zadržali bi svoje naslova, ali bi priredili borbu koju svi žele vidjeti. Nitko ne želi oduzimati naslove, svi samo želimo vidjeti tu borbu. Bila bi to prava zabava za sve. Aldo bi malo povećao kilažu, Pettis bi je malo smanjio što je dobro za sve." rekao je Aldov trener.

No, ova se ideja očito ne sviđa Pettisovoj ekipi.

"Koliko smo mogli shvatiti Aldo ne želi otići u višu kategoriju pa prema tome borba s Pettisom u ovom trenutku nije moguća. Želimo da Anthony brani svoj naslov u lakoj kategoriji. Ako Aldo ne želi borbu za naslov onda ćemo naći drugog protivnika." izjavio je Pettisov menadžer.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI