Pettis Diazu: Nebitan si! Ali ću te svejedno prebiti!

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.07.2015 08:47h Autor:

Nate Diaz i Anthony Pettis

Bivši UFC prvak Anthony Pettis će da bi se približio novoj šansnsi osvajanja vrijednog pojasa možda morati preskočiti jednu veliku prepreku zvanu Nate Diaz. Sjajni je borac iz Cesar Gracie tima, naime, javno prozvao njegovo ime, a Pettis, iako smatra da je Diaz potpuno nebitan, nema ništa protiv takve mogućnosti.

"On je potpuno nebitan, ali ovo je sada osobno. Kada netko priča takva sranja u moje lice, ja moram odgovoriti. Tamo gdje sam ja odrastao, to ne prolazi. Samo priča sranja. Svaki put kada prođem pored njega ima nešto za reći. U Mexico Cityju je rekao par riječi, ali to je bilo na druženju s novinarima", odgovara Pettis i dodaje:

"Otrči do kamera i pravi se važan. Ja ne igram tu igru. Ako želi borbu, hajdemo je odraditi. Ne bojim se tog lika, on nije niti u top 10."

Diaz je zaista na 14. mjestu, a Pettis je trenutačno broj 1 izazivač svijeta. Takva razlika bi mogla obeshrabriti UFC-ovog match makera Joea Silvu.

"Po meni taj meč nema smisla, ali ako je osobno, ja želim taj meč. Želim ga prebiti i to je to", zaključuje bivši prvak.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI