Pet najgorih lomova nosa u MMA povijesti

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.12.2011 12:06h Autor:

Slomljeni nos Cung Leja

Lom nosa je vrlo česta pojava u slobodnoj borbi. Malo jači udarac i nos će gotovo sigurno puknuti. Novinari BleacherReporta su popisali pet najružnijih lomova koji su poprilično prestravili one malo slabijeg želuca koji su to gledali na malim ekranima.

Peti na listi je Fich Franklin koji je gadnu ozljedu zaradio nakon UFC-a 64. Zasluge za ovaj “fini” lom idu Andersonu Silvu.

Tek malo gori je onaj Charleyja Lynca. Osim što je bio slomljen Lynchev se nos doslovce rascvao u meču koji je bio dio reality showa The Ultimate Fighter 11. Posljedica je to nespretnog pokušaja rušenja koje je iskoristio njegov protivnik Clayton McKinney za snažno koljeno.

Brendon Vera je nekoliko puta lomio svoj nos, a posljednji put zasluge idu Thiagu Silvu na UFC-u 125. Pokazalo se da je Silva tijekom tog meča bio dopingiran, pa je dvoboj kasnije proglašen No Contestom. Ipak, nikakva Atletska Komisija ne može vratiti vrijeme i ispraviti Verin uništeni nos koji je zasjeo na treće mjesto.

Drugu poziciju ovog zanimljivog popisa drži Cung Le i njegov nedavni dvoboj protiv Wanderleija Silve. I ovdje je za gadnu ozljedu zaslužno koljeno Ubojice sjekirom. Osim gadnog loma, MMA fanovi su na UFC-u 139 mogli vidjeti zaista mnogo sjajnih dvoboja. Okršaj ovog dvojca je bio jedan od njih.

Potpuno zasluženo, pobjedu odnosi Ryan “The Kid” McGillivray. Za gotovo nevjerojatan lom se saznalo samo zato što je ovaj natjecatelj TUF-a 13 objavio fotografiju na svom Twitteru. Ne zna se kome točno idu zasluge, no navodno je krivo opet koljeno. Gadno…

PODIJELI
,
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI