Perry se posebno pripremao za ubode prstom u oko, kaže da Ponzinibbio udara poput “curice u osnovnoj”

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.12.2017 16:53h Autor:

Santiago Ponzinibbio i Mike Perry

Mike Perry je odlučio da ništa neće prepustiti slučaju u svojem večerašnjem dvoboju protiv Santiaga Ponzinibbia na UFC on FOX 26 priredbi.

Poučen posljednjim nastupom Argentinca u kojem je Ponzinibbio u više navrata Gunnara Nelsona pogodio prstom u oko, “Platinum” se pripremio i za taj potencijalni scenarij.

U razgovoru s novinarima u kanadskom Winipegu Perry je otkrio kako je tokom trening kampa sparing partnere tražio da ga namjerno bodu prstom u oko.

“Rekao sam,’ Ne, samo nastavi, dobro je, sviđa mi se”, komentirao je Perry svoje sparinge. “Uopće mi nije smetalo, niti na sekundu. Ovo je moj posao. Ja živim za bol.”

Perry vjeruje da je “prst u oko” taktika koju Ponzinibbio svijesno koristi u borbama, ali to mu uopće ne smeta. Baš naprotiv…

“On udara poput curice u osnovnoj školi, Voli ispružiti prste. Vidio sam na nekim snimkama kako ljudima doslovno pokušava gurnuti prst u oko. Sviđa mi se to. Također ima potez da vam kost šake pokuša zabiti u oko ako se ukaže prilika. Neka proba. Ako mi gurnete prst u usta, mogao bih vam ga odgristi.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI