Perry otkrio detalje sparinga sa Cerroneom: “Bilo je toliko lako udariti ga, da…”

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.09.2018 10:16h Autor:

Ilustracija

Medijska bura vezana za obračun Donalda Cerronea sa svojom bivšom dvoranom i trenerom Mikeom Winkeljohnom ne prestaje. Nakon što je “Kauboj” olakšao dušu u podcastu Joea Rogana, stigao je i odgovor Winkeljohna.

No, ako ste mislili da je tu stalo, prevarili ste se. Svoje mišljenje su dali i Tate, Sanchez, a posebno glasan je posljednjih dana “Platinum” Mike Perry.

To je i očekivano jer bi vrlo brzo upravo s Cerroneom trebao ukrstiti rukavice u UFC-ovom Octagon, a taj je meč bio i povod sukoba “Kauboja” sa nekoć slavnom dvoranom u Albuequerqueu.

Mike Perry poručio Cerroneu: Zaslužio si da te ubijem

Nakon što je izjavio kako je “Cerrone  zaslužio da ga ubije”, dva dana kasnije Perry je učinio ono što se obično ne radi kada je u pitanju borilački sport – otkio je insajderske informacije o sparinzima sa Cerroneom. Tvrdi da je bio znatno bolji od svog dojučerašnjeg klupskog kolege. Toliko bolji da ga nije htio udarati jer su sparirali na njegovom ranču.

“I tako idem ja na njegov ranč, to je bio drugi put da smo sparirali. Čak i nismo morali sparirati jer mi je bilo previše lagano ga udarati u lice, da ga nisam htio više udarati. Bacao sam prednje direkte i samo sam ga praktički doticao samim krajem rukavice. U glavi sam si govorio: ‘Čovječe, ne želim krenuti sada ovdje na njega, u njegovoj kući, na njegovom ranču, oko nas su svi ti njegovi ljudi…'”, opisuje Perry koji dodaje da s Cerroneom nije imao nikakvih problema i da je bio puno bolji.

Ipak, Perry priznaje da je Cerrone bio bolji kada su se prebacili na “grappling”.

“Ja sam htio trenirati, htio sam izbaciti tu negativnu energiju iz sebe. Tako da sam krenuo u rušenja, ali nisam tako dobar u hrvanju. Više sam defanzivni hrvač. Odradili smo pune 23 minute. Nije bilo previše udaraca. Pokušavao sam ga srušiti, pokušavao sam prilično žestoko”, opisuje Perry  i dodaje:

“Pokušavao sam, ali me prebacio. Jednom ili dva puta sam se ustao, a zadnjih 10 minuta je on bio na meni. Pokušavao sam ga prebaciti, skinuti sa sebe, pokušavao sam neke pokuge, ali on je jako dobar ‘grappler’. Nisam ga mogao baciti sa sebe posljednjih deset minuta. Na kraju sam ga samo potapkao po ramenu, kao ‘daj se skini više s mene’.”

Dvojac će ukrstiti ruakvice u “co-main” eventu UFC Fight Night priredbe u Denveru koja je na rasporedu 10. sudenog.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI