Perry i Till s lakoćom dogovorili poslasticu za fanove: “Zapamti, nitko se ne želi boriti s tobom koliko to želim ja”

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.12.2017 12:19h Autor:

Perry i Till (Instagram)

Prije otprilike dva mjeseca Darren Till (16-0-1) stigao je do najveće pobjede u karijeri. Pod udarcima mladog engleskog borca tada je pao Donald Cerrone, a odmah po završetku tog meča još iz kaveza Till je dogovarao potencijalni susret s Mikeom Perryjem (11-2).

Taj meč se još nije realizirao, a u međuvremenu je “Platinum” uspio i upisati poraz od Santiaga Ponzinibbija na nedavno održanoj UFC on Fox priredbi.

Kako je jučer Till navršio 25. rođendan tako ga se i njegov nesuđeni protivnik sjetio. Perry je iskoristio tu prigodu kako bi svom kolegi iz veltera čestitao rođendan i Božić, a kao poklon mu je namijenio ugovor sa svojim imenom na njemu.

“Želim ti sretan rođendan i Božić, a kao poklon ti dajem ugovor sa svojim imenom. Mi ćemo to ostvariti, a do tada nemoj ostati bez te nule (u rubrici poraza, op.a.). Zapamti, nitko se ne želi boriti s tobom koliko to želim ja”, glasila je Perryjeva čestitka.

Na odgovor Tilla nije se dugo čekalo…

“Hvala ti na dobrim željama… iste vrijede i za tebe!! Nula ostaje, ne brini se oko toga. Da, potpisat ću ugovor. Hajdemo u jebeni rat ako je to ono što želiš. Ranking i porazi meni ništa ne znače.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI