Perry i Oliveira honorirani bonusom za 15 minuta krvavog rata

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.04.2019 16:43h Autor:

Mike Perry i Alex Oliveira

Borba Mikea Perrya i Alexa Oliveire proglašena je najboljom borbom UFC Fight Nighta održanog prošle noći na Floridi. Bonuse za najbolje izvedbe dobili su veterani Glover Teixeira i Jim Miller.

Perry i Oliveira odradili su bespoštednih 15 minuta, gdje je nevjerojatno da nije došlo do prekida, gledajući koliko i kako su obojica pogađali. Borba je to bila koja je publiku digla na noge i zasluženo je proglašena borbom večeri pokraj još nekoliko vrlo dobrih kandidata. Prije svega se tu misli na borbu Corya Sandhagena i Johna Linekera, ali i na borbu Glovera Teixeire protiv Iona Cutelabe. Brazilskom kauboju ovo je peti bonus ukupno i četvrti u posljednjih šest borbi. Što se tiče Perrya, njemu je ovo treći bonus, a zanimljivo je kako mu je tek prvi za najbolju borbu večeri.

Gore spomenuti Teixeira nije dobio bonus za borbu večeri, ali dobio je onaj za najbolju izvedbu. Nakon što je izdržao prvu rundu, unutar koje se nalazio u velikim problemima, 39-godišnji Brazilac u drugoj je rundi borbu završio gušenjem. Tako je došao do svog šestog bonusa u UFC karijeri.

Posljednji bonus pripada pravoj borilačkoj ikoni, Jimu Milleru. On je odradio svoju 32. UFC borbu, čime je još više odmakao najbližim pratiocima na toj statističkoj ljestvici, a upisao je i drugu pobjedu u nizu. Došao je tako do svog jubilarnog desetog bonusa i prvog za najbolju izvedbu još od 2012. godine. Miller ponovno izgleda opako i ne namjerava još neko vrijeme stati. Tko zna, možda dođe i do 40 UFC borbi. Dok se bori na ovaj način, teško da će to ikome smetati.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI