Perosh posljednju impresivnu UFC pobjedu ubilježio ozbiljno bolestan!

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.12.2014 11:17h Autor:

Anthony Perosh

Anthony Perosh je svoju posljednju impresivnu pobjedu u UFC-u zaradio ozbiljno bolestan! Prema vijestima u australskim medijima "The Hyppo" je prije nekoliko tjedana u svom Sydneyju svladao Guta Inocentea u trenutku kada je bolovao od "magarećeg kašlja" ili "hripavca".

Da se ne radi o bezazlenoj bolesti saznao je tek ovih dana. Dapače, u prošlosti su djeca čak i umirala od ove zarazne bolesti. Tvrdi da je nastupio iz čistog neznanja – nesvjestan da je zapravo zaražen!

"Sve je počelo desetak dana prije meča s kašljem. Mislio sam da se radi o standardnoj prehladi ili gripi. Navodno prvih par tjedana ove bolesti nemate posebno jake simptome. Tako da se nisam previše brinuo. Noć nakon pobjede sam se budio u snu i imao sam teške napadaje kašlja. Otišao sam na hitni prijem u bolnicu i napravili su mi test krvi. Rezultati su stigli dva dana kasnije te sam saznao da imam hripavac. Dali su mi antibiotike." poručio je Perosh i dodao:

"Ne bi poželio ovo nikome, posebno jer djeca mogu umrijeti od ove bolesti."

Mjesec dana kasnije Perosh se i dalje oporavlja, a spava s krevetom nagnutim pod 45 stupnjeva. To mu omogućava lakše disanje i smanjuje neugodne napadaje kašlja. No najgore je ipak prošlo pa bi se ovaj 42-godišnjak vrlo brzo trebao vratiti u puni pogon!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI