Perosh: Ne prozivam protivnike, no Bader ili netko iz Top 10 bi odgovarao!

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.09.2013 11:09h Autor:

Screenshot

Nakon nekoliko vrhunskih i značajnih pobjeda u nizu, Anthony Perosh se nada dodatnom koraku naprijed u svojoj UFC karijeri. Iako u četrdesetima, australsko-hrvatski borac bi se htio sučeliti s protivnicima iz samog vrha divizije do 93 kg. S obzirom da u Peroshevom stilu nije prozivanje protivnika, izbor će prepustiti čelnicima UFC-a. No, jedno ime mu pada napamet – Ryan Bader.

"Ne želim nikoga prozivati, samo se želim boriti protiv nekoga tko je bolje rangiran od mene. Ja nisam u Top 10, no volio bih se boriti protiv nekoga tko je iz tog društva. Ako mi ga daju, super, ako ne, onda isto dobro. Možda dobijem nekoga tko također ima nekoliko pobjeda u nizu i tako dobijem priliku da se pobjedom popnem još malo na ljestvici", izjavio je Perosh u razgovoru za MMAWeekly .

S obzirom na to da je u slobodnoj borbi debitirao još u studenom 2003. Perosh se nada da bi mogao nastupiti do kraja godine i to u njegovoj Australiji.

"Debitirao sam 2003. u studenom, i bilo bi sjajno proslaviti 10 godina bavljenja MMA-jem s još jednom profi borbom. Volio bih se boriti u prosincu u Quuneslandu. Moja prva borba je tamo bila prije točno deset godina."

Upitan o spektakularnom nokautu i "trash talku" koji se dogodio prije borbe protiv Vinnyja Magalhaesa u posljednjem nastupu, Perosh odgovara:

"Neki borci vole trash talk, no ja nisam jedan od njih. Kada vidite kako se razgovarao par dana prije meča, moj odgovor je bio spuštanje garda te sam uspio pogoditi to smeće. To je najdalje što ja idem u trash talku."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI