Perosh lovi četvrtu UFC pobjedu protiv MFC prvaka!

UFC 02.05.2012 21:12h Autor:

Anthony Perosh

Australski Hrvat Anthony Perosh dodan je na fight card borilačke priredbe UFC 149 koja će biti održana u Kanadi, a i protivnik će mu biti upravo iz te države.

Kanadski mediji neslužbeno su o dvoboju Perosha protiv Ryana Jimmoa javljali još prije nekoliko dana, no UFC-ovi čelnici tek su danas potvrdili da će se njihov dvoboj zaista održati u Calgaryju 21. srpnja.

Jimmo je bivši prvak Maximum Fighting Championshipa u poluteškoj kategoriji, a ovo će mu biti prvi meč u UFC-u nakon što je potpisao ugovor s njima. Radi se o borcu od kojeg se mnogo čekuje s obzirom na njegov odličan skor. U karijeri je imao ukupno 17 mečeva, a samo je u svom prvom poražen. Perosh će tako imati težak zadatak da prekine njegov pobjednički niz od čak 16 uzastopnih pobjeda.

Ne može se ni Perosh požaliti na svoje rezultate u posljednje vrijeme. Nakon što je u veljači 2010. godine uskočio u posljednji trenutak kao protivnik Mirku Filipoviću te uvjerljivo izgubio sudačkom odlukom, to mu je osiguralo i ugovor na još nekoliko borbi u najpopularnijoj svjetskoj MMA organizaciji.

Prema svemu sudeći, UFC nije pogriješio njegovim ponovnim angažmanom (borio se prije toga na UFC-u 61 i 66). Nakon poraza od Mirka, Perosh je nanizao tri pobjede, posljednju prije dva mjeseca kada je tehničkim nokautom svladao Nicka Pennera.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI