Perosh: Hrvači uvijek imaju malu prednost u MMA-ju (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.11.2011 14:03h Autor:

Pokrajac i Perosh (Photo by Marko Petrak

Australac hrvatskih korijena, Anthony Perosh, je nakon pobjede na UFC-u 138 u Birminghamu odlučio posjetiti Hrvatsku i neko vrijeme provesti sa svojom rodbinom u Splitu.

Priliku je iskoristio i za dolazak u Zagreb gdje se našao sa svojim prijateljem i kolegom iz američke promocije, Igorom Pokrajcem. S obzirom da se Perosh pripremao za meč protiv Krysztofa Soszynskog (odustao je zbog ozljede), a da je Kanađanin sljedeći Igorov protivnik na UFC-u 140 u prosincu, dvojac je imao mnogo tema za razgovor. Dapače, Perosh je odradio i jedan vrlo intenzivan trening s Pokrajcem u Core Gymu tijekom kojeg mu je ukazao na neke od opasnosti koje prijete kada je u pitanju “Poljski eksperiment”. Na treningu je sudjelovao i bivši UFC-ov borac Goran Reljić, kao i članovi Croatian Top Teama Dražen Forgač, Ivica Trušček i Špiro Kovač koji su radili pod budnim oko glavnog trenera Gorana Babića.

Fight Site je iskoristio priliku za veliki video intervju s Peroshem u kojem je naš borac progovorio još jednom o borbi protiv Cro Copa, o taktici za Diabatea, o potencijalnom meču protiv Igora Pokrajca u UFC-u, a odgovorio je i na pitanje osjeća li se Australcem ili Hrvatom!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI