Pennov trener: Podupirem ideju da se B.J. umirovi

UFC 16.01.2017 12:52h Autor:

B.J. Penn/ UFC FN 103

Teški poraz UFC legende B.J. Penna u njegovoj povratničkoj borbi s Yairom Rodriguezom na UFC Fight Night 103 priredbi u Phoenixu razočarao je MMA zajednicu pa tako i Pennovog glavnog trenera, Jasona Parrila.

“Tužni smo. Očito, imali smo velika očekivanja za B.J.-a s obzirom na sve što je učinio u sportu”, kazao je Parrilo za UFC. “Kažu da svaki veliki borac uvijek ima još jednu borbu u sebi i mislili smo da je to to. Smatrali smo da se ovog klinca može pobijediti i da ćemo mi to napraviti…Ovo je bila teška borba za povratak nakon dvije godine, top deset borac, ali B. J. je uvijek to radio. Nakon prošle pauze se vratio i borio s drugorangiranim Frankiejem Edgarom. Nažalost B. J. nikada nema borbe za zagrijavanje i uvijek se bori s top izazivačima i prvacima. Ali da, razočarani smo, naravno da jesmo.”

Penn je ovim nastupom upisao četvrti uzastopni poraz, a u posljednjih sedam godina je odradio osam borbi s omjerom 1-6-1. Hoće li se Penn nakon ovog poraza umiroviti još uvijek se ne zna, ali trener podupire tu opciju.

“B.J. je realan. On zna treba li nastaviti dalje. Siguran sam da će razmisliti o tome. Bit će mu teško ne vratiti se i ljudi oko njega će mu pomoći da donese odluku. Ja jako podupirem ideju da se umirovi. Mislim da je učinio dovoljno za sport. Bio je prvak u dvije kategorije. Napravio je sve što treba.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI