Pennington htjela odustati od daljnje borbe, njen kut je potjerao u petu rundu (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.05.2018 15:35h Autor:

Raquel Pennington

Raquel Pennington mogla je proći i bez posljednje dvije i pol minute batinanja, koje joj je pružila prvakinja Amanda Nunes. Nije se htjela vratiti u petu rundu njihove borbe, no njen kut ju je odgovorio od odustajanja, što baš i nije bila najpametnija odluka.

Pennington je u borbi za titulu pokazala ogromno srce te je izdržala ogroman broj udaraca u borbi gdje je od početka bila inferiornija borkinja, odnosno pokazalo se kako joj je napad na titulu došao možda ipak previše rano u karijeri. Ipak, nije se predavala nego se nadala svojoj prilici, koja nije dolazila.

Da ne može ostvariti pobjedu, shvatila je između četvrte i pete runde, kad joj je bilo dosta batina te je svom kutu poručila kako je gotova. Umjesto da se oni slože i zaštite svoju borkinu te prihvate poraz, sve što je dolazilo od njih bila je poruka: “Ne, ne, ne, ne!”. Tako je borkinja nastavila ovaj okršaj gdje je uslijedilo još dvije i pol minute njene inferiornosti, nakon čega je borba napokon bila prekinuta.

Njen kut dobio je žestoke kritike nakon borbe, budući da bi njihova dužnost trebala biti da zaštite svoju borkinju, posebno ako ona sama smatra da više nema što pružiti u borbi, odnosno ako sama smatra da nastavak iste nema nikakvog smisla. Raquel je bila demoralizirana i razbijena, a oni su je doslovno natjerali na nastavak. Uostalom, sve se može vidjeti u videu ispod teksta. Jako neprofesionalan pristup, koji se nikako ne bi dogodio nekom od renomiranijih MMA timova.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI