Penn se posuo pepelom: Bio sam paranoičan!

UFC 17.09.2011 07:19h Autor:

BJ Penn (Photo by Sherdog)

UFC je UFC, Dana White je Dana White. BJ Penn je dovoljno dugo u ovoj promociji da zna kako stvari funkcioniraju i tko je gazda. Na kraju su ga još jednom podsjetili, a on je morao u javnost pustiti objašnjenje u kojem prihvaća odgovornost za nesporazum oko snimanja najavnog videa.

Da ne prepričavamo cijelu priču, detalje pročitajte u našem jučerašnjem članku. LINK Danas je Penn na svojim službenim stranicama objavio kratko priopćenje u kojem stoji:

“Ne znam kako je intervju za UFC postao ovako bitna stvar. Nikada nisam želio napasti UFC, no ljudi su me zvali i govorili mi da Diaz ne želi potpisati ugovor za borbu pa sam postao paranoičan i pomislio da će upotrijebiti video kako bi ga natjerali da potpiše. Moja greška.”

“Istina je da ništa od ovoga nije bitno. Najbitnije je da se borim protiv Nicka Diaza na UFC-u 137. On će biti daleko najteži protivnik protiv kojeg sam ikada stupio u oktogon”, zaključio je Penn.

Jasno je kako ga je u međuvremenu nazvao gazda White i objasnio mu da se mora posuti pepelom nakon što je jasno dokazao da UFC tu i tamo ne govori istinu, odnosno da iskrivljava stvarnost. No, to je sve samo šoubiznis…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI