Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Penn i Edgar borit će se na TUF 19 finalu | Fight Site

Penn i Edgar borit će se na TUF 19 finalu

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.03.2014 14:44h Autor:

B.J. Penn

Nakon što je objavljeno da su treneri, a nakon što je i snimljena 19. sezona Ultimate Fightera, B.J. Penn i Frankie Edgar napokon su saznali i datum svoje borbe. Iako se spominjalo da bi se trebali boriti na nekom PPV eventu, ova dva borca će svoj treći međusobni susret imati na finalnom eventu sezone.

B.J. Penn i Frankie Edgar će se po treći put u karijeri, a po prvi put u perolakoj kategoriji, na suprotnim stranama kaveza naći 6. sprnja, a predvoditi će event na kojem će biti održano finale 19. sezone Ultimate Fightera u kojem su oni treneri, a natječu se borci u srednje i poluteškoj kategoriji. Emitiranje sezone počinje idući mjesec, odmah nakon završetka Ultimate Fighter Nationsa.

Ovo je treći dan za redom da UFC objavljuje glavnu borbu nekog svog eventa, nakon što su u prethodna dva dana najavili glavne borbe za Fight Nightove u Albuquerqueu i San Antoniu.

Edgar i Penn će se tako sastati po treći put, nakon što je Edgar dva puta slavio. Prvo oduzevši Pennu pojas prvaka u lakoj kategoriji, a nakon toga ga i obranivši. Između ova dva borca vlada veliki rivalitet, no i međusobno poštovanje, pa bi nas mogla čekati jedna izuzetno zanimljiva sezona. Penn je već bio trener, u petoj sezoni showa, koja glasi za najkvalitetniju ikad te je dala borce kao što su Nate Diaz, Grey Maynard, Cole Miller, Joe Lauzon, Matt Wiman i Manny Gamburyan.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI