Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Pena odbila borbu protiv Ševčenko u New Yorku: Prihvaćam samo borbu za titulu ili Rondu Rousey | Fight Site

Pena odbila borbu protiv Ševčenko u New Yorku: Prihvaćam samo borbu za titulu ili Rondu Rousey

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.09.2016 12:06h Autor:

Julianna Pena

Postojao je plan UFC-a da na event u New Yorku dodaju još jednu borbu iz samog vrha ženske bantam divizije, no Julianna Pena je odbila borbu protiv Valentine Ševčenko. Spremna je prihvatiti jedino borbu za titulu ili borbu protiv Ronde Rousey. 

Ta je informacija danas prvo došla iz kampa Valentine Ševčenko, koja je fanovima objavila kako se trebala boriti na UFC 205 u New Yorku, no da Julianna Pena nije potpisala ugovor za tu borbu  tako to te borbe neće doći. Mediji su odmah potražili Venezuelanku, ali situaciju je prvo objasnio njen trener, Rick Little:

“Ne znam kakav je ugovor Ševčenko imala ispred sebe, budući da smo mi odmah odbili tu borbu čim nam je bila ponuđena. Još uvijek ne znamo da li se Ronda vraća, pa zašto išta potpisivati prije nego vidimo tu situaciju. Uostalom, Amanda je na Twitteru rekla da se želi boriti protiv Julianne, da je ona ta koja zaslužuje borbu za titulu.”

Nakon toga se javila i Julianna, koja je objasnila svoj pogled na ovu cijelu situaciju. Budući da ima osvojen Ultimate Fighter i četiri UFC pobjede u nizu, smatra kako nije potrebno uzimati rizik još jedne teške borbe:

“Ako se ne mogu boriti za titulu, zašto ne daju meni da se borim protiv Ronde. Zašto ne bi dali djevojci koja dolazi iza poraza, da se bori protiv neporažene. Čime je Ronda zaslužila odmah se boriti za titulu. Moj je stav da mi date ili borbu protiv Ronde ili borbu za titulu prvakinje. Ili neka se Amanda i Ronda bore za titulu, pa nakon toga da sam ja iduća. Ionako sam ja prava prvakinja, neka riješe to njih dvije između sebe, pa neka mi pobjednica dođe da to završimo.”

Za sada se spominje da bi se Ronda Rousey mogla vratiti krajem prosinca, na UFC 207 eventu, no još ništa nije ni blizu službene informacije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI