Pele sve najgore o Andersonu Silvi!

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.05.2012 07:04h Autor:

José "Pele" Landi-Jons

José “Pele” Landi-Jons izdao je autobiografiju u kojoj se dosta pozabavio i jednim od najboljih MMA boraca svih vremena i svojih sunarodnjaka Andersonom Silvom, o kojem nema baš najbolje mišljenje.

Pele je jedan od začetnika moderne MMA borbe u Brazilu te je uvrijeđen i optužuje Andersona da je lagao o njemu, kao i iskrivljavao neke činjenice o njihovim životima.

“Osjećam se patetično što moram odgovarati o ovom jako dobro poznatom borcu koji je lagao o meni. Pokušat ću neke stvari objasniti najbolje što mogu. Pročitao sam njegovu knjigu i ima u njoj nekih stvari koje su me jako pogodile”, rekao je Pele.

“Najprije ću se osvnuti na optužbu da sam namjerno zašpricao lokvom vode Andersona i njegovu kćer. On kaže da je na kišni dan vodio kćer u vrtić, a ja sam prolazio autom pored njih i da sam namjerno prešao preko lokve vode da ih smočim.”

“Anderson zna da je to debela laž i to znaju svi koji me poznaju. Andersone, znaš da sam imao ikakvih problema s tobom da bih se zaustavio i da bih te tamo nalupao po guzici”, izjavio je Pele i nastavio svoju paljbu po Andersonu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI