Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Pearson uvjeren da je bio bolji. Australska kladionica vratila novce svima što su se kladili na Britanca | Fight Site

Pearson uvjeren da je bio bolji. Australska kladionica vratila novce svima što su se kladili na Britanca

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.06.2014 17:22h Autor:

Ross Pearson i Diego Sanchez

Pobjeda Diega Sancheza nad Rossom Pearsonom jedna je od kontroverznijih UFC odluka u posljednje vrijeme. Gotovo svi statistički podaci bili su na strani Britanca, koji je uvjeren da je bio bolji. Također, zanimljiv potez napravila je jedna australska kladionica, vrativši novce svima koji su se kladili na Pearsonovu pobjedu.

Pearson je nakon borbe bio izuzetno pogođen odlukom. Na kraju je čak, na neki način okrivio i sebe: "Ne znam što da kažem, svi su sve vidjeli. Bio sam uvjeren da sam dobio sve tri runde, niti jednom nisam bio ozbiljno pogođen. No, bit će da sam ipak na kraju sam kriv, nisam smio ostaviti odluku sucima." No, Pearson ne bi smio tako razmišljati budući da je bio puno bolji i odluka uopće nije trebala doći u pitanje.

"Pogledao sam borbu. Kontrolirao sam ritam, izbjegao sam gotovo sve njegove kontre i nanio sam puno više štete. Odradio sam sve kakav mi je bio i plan prije borbe. Ja sam dobio tu borbu", još je dodao.

Također, Pearson se prisjetio još jednog kontroverznog poraza koji je doživio. Onoga 2012. godine u Rio de Janeiru, kad je s druge strane bio Edson Barboza. Rekao je: "Ovo mi se dogodilo već po drugi put. Mislim kako ću od sada ipak morati paziti gdje se i protiv koga borim, odnosno u kojem gradu. To nije dobro za moj skor i za moju karijeru, da si dozvoljavam ovakve stvari."

No, zanimljiv potez napravila je australska online kladionica Sportsbet. Naime, nakon borbe i ove odluke, refundirali su novce svima koji su uplatili na pobjedu britanskog borca. U svakom slučaju, o ovoj borbi će se još dugo govoriti, a vjeruje se kako će i UFC postupiti, barem što se tiče izbora budućeg protivnika, kao da je Pearson ovu borbu pobijedio.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI