Pearl Gonzalez: Sva panika oko grudi mi je odvratila pažnju i dovela do poraza

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.04.2017 11:11h Autor:

Pearl Gonzalez

Pearl Gonzalez postala je poznata borkinja zbog vrlo bizarnog razloga, odnosno zbog svojih umjetnih grudi, zbog kojih je umalo ostala bez nastupa na UFC 210. Iako je na kraju nastupila, smatra kako je upravo ta strka razlog njenog poraza.

Ona je poražena od Cynthie Calvillo gušenjem pred kraj treće runde, no kroz gotovo cijeli tijek borbe bila je lošija borkinja. Izgledala je kao da joj fokus nije tamo, kao da gotovo niti ne želi biti u kavezu, a kaže da je taj dojam zapravo bio veliki dijelom točan:

“Cijela situacija oko grudi me je mentalno odvukla od moje zadaće i od onoga što sam trebala napraviti da bih pobijedila. Ne želim nuditi nikakve isprike, ali odjednom se pojavila puno toga kroz što sam morala proći. Nisu mi pogledali u oči prije nego su to napravili, a ja na kraju nisam mogla ništa. No, nikoga ne krivim. Ipak, odjednom se pojavilo jako puno toga što sam morala prihvatiti i prijeći preko toga. Napravila sam najbolje što sam mogla da to ostavim po strani, no nakon borbe sam shvatila da sam mogla napraviti puno više, samo da sam uspjela ostati potpuno fokusirana na borbu. Sve što se događalo mi je ipak odvratilo veliku količinu pažnje.”

Simpatična Pearl će sigurno dobiti drugu priliku na nekom od idućih UFC evenata, a tamo ne bi trebalo biti sličnih problema, kao što su bili ovi zbog kojih je došlo do poraza od vrlo talentirane Calvillo. Uostalom, ono što neke osobe rade sa svojim tijelom, ukoliko to nema nikakve veze s unapređenjem performansi u onome čime se bave, ne bi trebalo biti tema nikoga osim njih samih.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI