Pazi se Maia! Ovako je Kamaru Usman nokautirao prethodnog fantastičnog BJJ prvaka (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.05.2018 11:01h Autor:

Usman vs. Moraes

Ove subote čeka nas vrlo intrigantna borba između Kamaru Usmana i Demiana Maie. Legendarni brazilski borac hrabro je prihvatio uskočio protiv opakog Nigerijca, ali morati će paziti da mu se ne dogodi nešto slično kao prethodnom borcu sličnih gabarita, koji se suprotstavio Usmanu.

Unutar Usmanovog niza od sedam pobjeda, nalazi se ona pretposljednja, koju je ostvario protiv Sergia Moraesa, višestrukog svjetskog BJJ prvaka i svakako jednog od najboljih grapplera u cijelom MMA-u. Očekivala se borba hrvača protiv BJJ borca, no Usman je u borbu ušao bez namjera da se dovede u takvu situaciju.

Ljubitelji grapplinga ostali su bez onoga čemu su se nadali, budući da je Usman sve završio već nakon tri minute. Bio je to impresivan nokaut, a nezgodan pad Moraesa svakako je još više pridonio dojmu cijele izvedbe.

Na Demianu je da pokuša nešto naučiti iz ove borbe i učiniti ono što može da sebi ne bi dozvolio ovakvu situaciju. Usman je nevjerojatno snažan, brz i eksplozivan i do sada je svaku borbu uspio odvesti upravo tamo gdje je on htio. Vidjeti ćemo kako će to izgledati protiv starog majstora.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI