Paulo Thiago otpušten iz UFC-a nakon 13 borbi u organizaciji

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.10.2014 19:35h Autor:

Paulo Thiago

UFC-ova velter kategorija ostala je bez jednog od iskusnijih boraca, nakon što je Paulo Thiago dobio otkaz iz organizacije. Brazilski borac je došao do pobjede u samo jednom od svojih šest posljednjih nastupa.

Paulo Thiago (15-11, 5-8 u UFC-u) više nije član UFC-a, no to je vijest koja je malo koga iznenadila. Ovaj iskusni brazilski borac, koji je bio član organizacije od 2009. godine, bio je u vrlo lošoj formi, slavio je u samo dvije od posljednjih devet, odnosno u samo jednoj od posljednjih šest borbi.

No, 2009. godine došao je kao veliki potencijal skora 10-0 i već u prvom nastupu je oduševio, nokautiravši Josha Koshchecka, borca koji je u tom trenutku bio jedan od tri glavna kandidata za prvog izazivača. Poslije takve pobjede, idući protivnik bio mu je Jon Fitch, no tad je došao i prvi poraz.

No, pobjede nad Volkmanom i Swickom su ponovno vratile nadu u Thiaga, no to je bilo sve što se uspjelo vidjeti od njega. Samo dvije pobjede u posljednje četiri godine, odnosno u devet nastupa, nisu bile dovoljne da bi Thiago dobio još jednu priliku, posebno ako se zna da je doživio poraze u posljednja tri nastupa. Bolji od njega bili su Brandon Thatch, Gasan Umalatov i Sean Spencer.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI