Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Paulo Filho priznao uzimanje kokaina i poručio: Jon Jones se nikada neće skinuti! | Fight Site

Paulo Filho priznao uzimanje kokaina i poručio: Jon Jones se nikada neće skinuti!

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.07.2015 10:17h Autor:

Jon Jones

Paulo Filho je bez sumnje bio jedan od najvećih MMA potencijala. Ovaj sjajni Brazilac se borio u promocijama poput WEC-a, Pridea, Dreama i Bellatora, no na koncu nikada nije napravio karijeru kakva se od njega očekivala. U tome ga je spriječila teška narav, ali prije svega problemi s drogom. Filho je liječeni ovisnik o kokainu, a u razgovoru za Tatame je vrlo otvoreno progovorio o svom problemu za koji tvrdi da uvijek tinja. Ono zanimljivo u čitavoj priči je usporedba s Jonom Jonesom koji čeka na suđenje i svoju konačnu sudbinu. I njegovi su problemi vezani uz opojna sredstva.

"Ja sam prije svega imao problema s depresijom koja je bila potaknuta uporabom kokaina. Baš negdje kada sam pobijedio Chaela Sonena, bio sam u San Diegu. Htio sam se proveseliti pa sam otišao u Meksiko. Prepio sam se, osjećao sam se loše i tu se pojavio neki Meksikanac koji mi je dao drogu. Uzeo sam je i otkrio novi svijet. Droga te digne, pomaže ti da se osjećaš sjajno, no kada sve to završi, osjećaš se jako depresivno", priznaje Filho koji je Sonnena svladao 2007. godine.

Nažalost po njega, uoči drugog dvoboja, odnosno revanša, Brazilac je pao na službenoj vagi, a na kraju je i izgubio taj meč. Nikada se više nije potpuno izvukao iz pakla droge te tvrdi da će slično biti i Jonu Jonesu.

"On ima isti problem kao i ja. Postoji genetska slabost kod nas i mi volimo opojna sredstva. Jednom kada to probamo, ne možemo više živjeti bez droge. Prije ili kasnije, Jones će se vratiti kokainu", tvrdi Filho.

U ovom trenutku bivši UFC prvak čeka suđenje zbog izazivanja prometne nesreće te bježanje s mjesta iste. UFC mu je nakon uhićenja uručio otkaz i oduzeo mu je titulu. Samo nekoliko mjeseci ranije, Jones je bio pozitivan na kokain, no neovisno o tom testu je obranio naslov protiv Daniela Cormiera.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI