Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Paulo Costa ozlijeđen, otkazana borba protiv Uriaha Halla | Fight Site

Paulo Costa ozlijeđen, otkazana borba protiv Uriaha Halla

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.03.2018 17:28h Autor:

Paulo Costa

Nažalost, već smo navikli da borilački sport često donosi loše vijesti, koje su najčešće u obliku ozljeda boraca te otkazivanja borbi u kojima su trebali nastupiti. Posebno je velika šteta kada ozljedu doživi jedan od najvećih svjetskih potencijala, kao što se to ovim putem dogodilo Paulu Costi.

26-godišnji Costa (11-0, 3-0 UFC) trebao je imati najveći ispit svoje dosadašnje karijere, odnosno trebao se boriti protiv Uriaha Halla, borca koji se nalazi na devetom mjestu UFC-ove ljestvice srednje kategorije. Ipak, napad “The Erasera” na svjetski Top 10 ipak će morati malo pričekati, nakon što je objavio kako je doživio ozljedu bicepsa, koja će ga šest tjedana potpuno izbaciti iz treninga.

Costa se protiv Halla trebao boriti 21. travnja u Atlantic Cityu i trenutno nije poznato hoće li UFC nalaziti novog protivnika za Halla ili će ova borba dobiti novi datum na nekom od kasnijih evenata. Ukoliko dođe do druge opcije, pretpostavlja se kako bi to bio neki od evenata u drugoj polovici lipnja ili prvoj polovici srpnja. Budući da je Hall već unutar kampa, još se uvijek ne zna bi li pristao na tako nešto ili će tražiti zamjenskog protivnika, uz soluciju da i dalje bude spreman za kasniju borbu protiv Coste.

Ovaj neporaženi Brazilac je inače u UFC došao na mala vrata, ali već nakon prve borbe se počelo glasno pričati o njemu, ponajviše zbog agresivnog nastupa i načina na koji je završio borbu protiv Garretha McLellana, ali i zbog impresivnog izgleda. Taj mu izgled ipak nije donio samo dobre stvari, budući da je nakon svoje posljednje borbe, a u pitanju je ona protiv Johnya Hendricksa, kojeg je savladao početkom studenog prošle godine na UFC 217, od strane mnogih kolega optužen za korištenje nedozvoljenih sredstava. Za sada je sve USADA testove prošao, no nalazi se pod stalnih povećalom MMA javnosti te nema sumnje kako će tako biti još neko vrijeme, posebno ako nastavi napredovati ovakvim tempom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI