Paulie Malignaggi: Poslat ću Lobova u komu, onda će se McGregor htjeti boriti protiv mene

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.04.2019 16:10h Autor:

Artem Lobov i Paulie Malignaggi

Paulie Malignaggi u lipnju će odraditi “bare knuckle” meč protiv Artema Lobova. No, taj meč njemu predstavlja tek postaju na putu do ispunjenja svog krajnjeg cilja. To bi bila borba protiv Conora McGregora.

“Zla krv” između Pauliea Malignaggija i Conora McGregora pojavila se kad je američki boksač bio sparing partner Ircu dok se pripremao za meč protiv Floyda Mayweathera Jr. McGregor je tad u javnost pustio snimke iz dvorane na kojima on dominira protiv Malignaggia te ga je čak udarcem poslao na pod. Paulie je to tim putem opovrgnuo, nazvao montiranim videom i onda su krenula prepucavanja koja na kraju nisu dovela blizu meča, što je zapravo ono što Malignaggi ovim putem najviše želi.

Svojevrsna utjeha mu je to što će se umjesto protiv McGregora, borit protiv njegovog prijatelja i timskog kolege, Artema Lobova. Bit će to u ringu Bare Knuckle Fighting Championship promocije, a meč će se održati 22. lipnja. Nešto više o tome Malignaggi je rekao u razgovoru s novinarkom Helen Yee, koji je cijeli razgovor objavila na svom Youtube kanalu.

“Ono što će McGregora izjedati iznutra biti će situacija u kojoj ću njegovog dečka staviti u bolnicu, a on neće moći napraviti apsolutno ništa da to spriječi. To će biti veliko zadovoljstvo”, rekao je Malignaggi, otkrivši kako mu je to zapravo put do meča koji najviše želi:

“Kad pošaljem njegovog momka u komu, on će se htjeti boriti protiv mene. Naravno, ukoliko je ikakva vrsta čovjeka. Kad u lipnju to odradim na taj način, tražit će borbu protiv mene.”

Da bi do tog meča i došlo, mora u prvom redu postojati veliki interes fanova. On je naravno moguć, posebno kad se radi o McGregoru. Druga strana posla bila bi ona u koju se uključuje UFC, s kojim McGregor ima ekskluzivni ugovor. Već jednom su isti dozvoliti svojoj najvećoj zvijezdi boksački izlet. To je bilo prije nešto manje od dvije godine, a na kraju je rezultiralo time da je nakon toga McGregor samo jednom ušao u Octagon i pitanje je kad će i hoće li opet. Tako da ne možemo biti sigurni kako bi UFC bio još jednom spreman na neki takav potez. Druga opcija je Malignaggi u UFC-u, no ne treba u ovom trenutku špekulirati. Paulieja čeka vrlo zanimljiv meč protiv Lobova, za koji nema nikakve sumnje kako će uz sebe imati veliku pažnju borilačkih fanova i medija.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI