Paul Felder nakon ostajanja bez nastupa: UFC mi se može odužiti “main eventom”!

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.04.2018 19:05h Autor:

Paul Felder

Pokraj svih ozljeda i drugih razloga za otkazivanje UFC 223 borbi, svakako je najveće razočaranje ono koje je doživio Paul Felder. Prvo je ostao bez borbe za titulu jer nije rangiran, a onda i bez nastupa uopće, nakon što je priliku protiv Nurmagomedova dobio njegov protivnik.

Event je ekspresno, u samo dva dana, s 13 planiranih borbi završio na samo devet, odnosno osam boraca ostalo je bez svog nastupa. Neki su otpali jer su im zbog raznih razloga s programa uklonjeni protivnici, no najgore je ono što se dogodilo Paulu Felderu. Njemu je UFC prvo ponudio borbu za titulu protiv Nurmagomedova, koju komisija nije odobrila jer nije rangiran, da bi onda ostao bez nastupa uopće.

“Bio sam jako tužan i razočaran, još uvijek se tako osjećam, ali što ja tu više mogu? Zadovoljio sam vagu, dobiti ću svoj honorar za borbu i to je to. Biti ću ovdje i pogledati kako će se sve odviti”, rekao je Felder na pitanje o tome kako se osjeća, a onda je iznio svoje planove što i kako nakon ovoga:

“Sada jednostavno moram promisliti glavom i vidjeti na koji program želim uskočiti. Dogovorio sam četiri komentatorska angažmana, no njih mogu odraditi i ako sam unutar kampa za borbu. Ostaje mi ili ta opcija ili da čekam do rujna i onda se borim.”

Objasnio je i zašto se on na kraju ne bori protiv Anthonya Pettisa, koji je također bio kandidat za nastup u glavnoj borbi.

“Khabib je bio jedina opcija. Anthony i ja smo odradili zajedno ovaj cijeli kamp i nije bilo nikakve šanse da se borimo međusobno. Moji predstavnici su to UFC-u naglasili prije nego što su ovi i predložili.”

Ipak, vjeruje kako bi mu se UFC mogao na neki način odužiti za ovo. Felder je unutar niza od tri pobjede prekidom, a bez borbe protiv Iaquinte ostaje već drugi put za redom. Neke ideje mu prolaze kroz glavu.

“Znam da mi UFC ništa ne duguje, no mislim da bi mi mogli nešto dati. Postoje neke glasine da će se održati event u Milwaukeeu. Ovo je bio PPV program i nisam bio visoko na njemu, ali svakako želim rangiranog protivnika. Osim toga, otkako sam potpisao za UFC, sanjam o tome da predvodim program, želim nastupiti u main eventu. Tako da, ukoliko mi se žele iskupiti, neka mi daju rangiranog protivnika, neka mi daju borbu na pet rundi kojom ću predvoditi neki program. Vrijeme je i da se moja guzica napokon nađe na posteru.”

Uistinu je velika šteta što nećemo gledati Paula večeras, no njegova ideja nam se jako sviđa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI