Paul Felder “između redaka” otkrio idućeg protivnika

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.04.2018 17:22h Autor:

Paul Felder

Nakon što je ostao bez nastupa na UFC 223 eventu, odnosno nakon što komisija nije dozvolila da se bori protiv Khabiba Nurmagomedova, Paul Felder je od UFC-a zatražio da mu se iskupi mjestom u glavnoj borbi nekog eventa. I čini se da je tako nešto blizu ostvarenja.

Felder (15-3, 7-3 UFC) je bio savršen kandidat za borbu protiv Nurmagomedova, budući da je u 2017. godini ostvario niz od tri pobjede prekidom, no na kraju je u potpunosti ostao bez borbe na eventu, budući da se protiv Khabiba na kraju borio njegov planirani protivnik, Al Iaquinta. Tako se na kraju on, unatoč što je vagu prošao bez korištenja tolerancije, našao u situaciji gdje što prije traži novu borbu.

Čini se kako je UFC odlučio odužiti mu se upravo na onakav način kakav je Felder sam predložio. On je rekao da ne zamjera svom poslodavcu, ali da bi mu bilo drago da mu se iskupe mjestom u glavnoj borbi nekog eventa. Da se tako nešto sprema, dao je naslutiti objavom na društvenim mrežama. Stavio je sliku bombona za kašalj (cough drops) imena Vicks, a hashtagovima je dao naglasiti kako čeka protivnika da potpiše ugovor za međusobni susret u glavnoj borbi nekog eventa. Iz slike se vrlo lako zaključi da je protivnik koji trebao potpisati ugovor James Vick.

Vick (13-1, 9-1 UFC) se trenutno nalazi na 11. mjestu ljestvice lake kategorije, što je tri mjesta ispred Feldera. Trenutno je unutar niza od četiri pobjede, a već neko vrijeme traži od UFC-a da mu da više pažnje. Glavna borba nekog Fight Nighta svakako bi bio pravi korak u tom smjeru. O eventu gdje bi se borba trebala dogoditi Felder nije ništa spomenuo.

*cough cough #waiting #mainevent #sayyes

Objavu dijeli Paul Felder (@felderpaul)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI