Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Pat Miletich: Robbie Lawler bi uništio Georgesa St. Pierra! | Fight Site

Pat Miletich: Robbie Lawler bi uništio Georgesa St. Pierra!

UFC 21.01.2015 20:44h Autor:

Pat Miletich

Član UFC-ove kuće slavnih, Pat Miletich, smatra kako bi trenutni prvak velter kategorije, Robbie Lawler, uništio bivšeg vladara navedene divizije- Georgesa St. Pierra.

Lawler je proveo nekoliko godina pod paskom Pata Mileticha.

"U vrijeme kad je GSP bio prvak sam rekao ljudima da bi Robbie bio najgori mogući protivnik za Georgesa i ljudi su mi se smijali", izjavio je Pat za Submission Radio. "Robbie bi ga uništio."

"I očito da nećemo saznati tko je bolji jer je St. Pierre uzeo pauzu ili se više neće vratiti, mi to ne znamo. Ali Lawler je zbog svojih vještina i jačine udaraca užasan 'match-up' za bilo kojeg borca."

Miletich je na neki svoj način pohvalio bivšeg prvaka.

"Georges je borac koji je bio jako dobar u tranziciji, jako dobro je 'uvjeravao' protivnike da su u boksačkom meču, a zatim bi ih rušio kad bi to najmanje očekivali", izjavio je Pat. "Jako dobro je držao ljude na tlu, kontrolirao protivnike i vraški dobro bacao direkte."

"Ali Robbie je bolji udarač od Georgesa. Jače udara i GSP sigurno ne bi uspio Robbieja zadržati u parteru i dočekati odluku sudaca. Jednostavno se to ne bi dogodilo. Uz ta dva navedena razloga, Lawler ne bi bio dobar protivnik za GSP-a."

Nedavno je menadžer Georgesa St. Pierra izjavio da se bivši prvak u 2015. neće vratiti u oktogon, pa nam ne preostaje ništa drugo nego Miletichu vjerovati na riječ.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI