Pat Miletich o Lawleru: “Borbom s Cerroneom ne može ništa dobiti”

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.07.2017 15:49h Autor:

Pat Miletich

Bivši UFC-ov prvak velter kategorije Robbie Lawler susresti će se ovog vikenda s Donaldom Cerroneom na UFC-u 214. Ovo je sudar dvaju boraca koje fanovi obožavaju.

Jedan od rijetkih ljudi koji se ne raduje previše ovom meču je Pat Miletich. Član UFC-ove kuće slavnih je prvi trenera Robbia Lawlera s kojim je do danas ostao prijatelj. Miletich ne smatra kako je ovo dobra borba za Lawlera u ovom stadiju njegove karijere.

“Robbie će se boriti s bilo kime. Na njegovom menadžmentu je da mu odaberu borbe koje mu pašu i da se zahvale na borbama koje mu trenutno nisu u interesu. Kroz period od dvije godine borio se konstantno i pobjeđivao najopasnije borce na svijetu. Bio je u nevjerojatnim ratovima”, započeo je intervju Miletich.

Lawlera je nakon nevjerojatnog pobjedničkog niza nokautirao Tyron Woodley na UFC-u 201. I dok Robbie nikada neće odbiti borbu, njegov menadžment ga je trebao zaustaviti i ne dozvoliti mu ovoliko zahtjevnu povratničku borbu.

“Rekao sam Mattu Hughesu da se pobrine da Robbie preživi prvu rundu s Woodleyem jer sam znao koliko je ovaj eksplozivan u počecima borbe. On je zastrašujuć borac. Može svladati bilo koga. Robbie nije preživio prvu rundu. To je bilo nakon nevjerojatnog niza teških borbi. Cerrone je opasan protivnik. Strašno udara rukama i nogama, odličan je u parteru. On je svjetska klasa. Da sam ja Lawlerov menadžer nikada ne bih dopustio da se s njim bori. Ne kažem da ga Robbie ne može dobiti, ali mislim da s ovom borbom ne može ništa dobiti”, zaključio je Miletich u emisji ‘The MMA Hour’.

Cijeli intervju pogledajte u nastavku.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI