Pat Barry ponovno najveći frajer u dvorani

UFC 11.10.2012 10:31h Autor:

Pat Barry

Pat Barry bio je primoran ovog mjeseca potražiti novu dvoranu u kojoj će trenirati nakon što se Team Death Clutch ukinuo.


Jedan od najzabavnijih UFC-ovih boraca, koji je ne tako davno posjetio i Hrvatsku te trenirao s Mirkom Filipovićem, definitivno je u posljednje vrijeme miljenik MMA javnosti. Osvojio je brojne simpatije svojom reakcijom na zadnjoj UFC-ovoj priredbi prema jednom gledatelju koji je vrijeđao borce iz muha kategorije. No, kad je u pitanju njegova karijera, događale su se prilično bitne stvari u posljednje vrijeme.

Dvorana u kojoj je trenirao i pripremao se za svoje mečeve, Death Clutch, zatvorila se. To je bila dvorana čija je glavna zvijezda bio Brock Lesnar te je on bio jedan od njezinih osnivača. Bivša kečerska zvijezda htjela je mogućnost kvalitetnih treninga blizu svoje kuće u Minnesoti.

[anketa=11]

No, dvorana nije predugo opstala nakon što se Lesnar oprostio od MMA borbi, pa je Barry bio primoran potražiti novu dvoranu u kojoj će trenirati. "Nema više Death Clutcha, sad sam ponovno najveći frajer u dvorani nakon što sam se vratio u MMA Academy koji vodi Greg Nelson u Minneapolisu. Radi se o odličnom treneru i ovdje ću također imati sjajne uvjete", smatra Pat.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI