Pat Barry junak dana: Ušutkao gledatelja koji ne voli borce iz muha kategorije (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.10.2012 11:11h Autor:

Pat Barry

U Minneapolisu na UFC-ovoj priredbi proteklog vikenda bilo je prilično zanimljivo i među gledateljima, prvenstveno zahvaljujući bivšem protivniku Cro Copa.

Pat Barry definitivno spada među simpatičnije borce prema sudu velike većine. Vole ga njegove kolege, uključujući našeg Mirka Filipovića s kojim je razvio veliko prijateljstvo nakon međusobnog meča, a simpatičan je i fanovima zbog svojeg šaljivog karaktera i iskrenosti.

On se također našao u publici na posljednjoj UFC-ovoj priredbi u Minneapolisu koja se održala tijekom proteklog vikenda, a tijekom meča u muha kategoriji u kojem su nastupili John Dodson i Jussier Formiga bilo je nekoliko gledatelja koji su bili iznimno nezadovoljni očito činjenicom da se u oktogonu nalaze tako "sitni" borci.

Odlučili su prilično glasno iskazati svoje nezadovoljstvo tijekom same borbe, a jedan od takvih se nalazio nekoliko redova iza Barryja, kojem je očito prekipjelo pa se ustao i tražio od tog gledatelja da ponovi što je rekao. Naravno da je utihnuo kada je prema njemu gledao UFC-ov borac iz teške kategorije.

Dijelu gledatelja te lake kategorije očito nisu toliko atraktivne, no Barry je i ovog pua zaslužio pohvalu zbog svoje kolegijalnosti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI