"Pametnjaković" Alvey ukoren od UFC-a, ne smije više osunčavati reklame na tijelu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.05.2015 09:52h Autor:

Screenshot

UFC-ov ugovor s Reebokom, o kojem se posljednjih tjedana i mjeseci toliko priča, na snagu stupa 1. srpnja. Borci su prilično nezadovoljni saznanjem da u budućnosti neće moći imati vlastite sponzore, nego će njihov honorar za reklamiranje Reeboka ovisiti o broju mečeva u UFC-u. Neki će na razne mudre načine pokušati doskočiti tom problemu. Da ćemo gledati takav scenarij mogli smo se uvjeriti na UFC Fight Night 65 priredbi gdje se Sam Alvey pojavio sa "skrivenom" reklamom na prsima. Ona zapravo nije bila skrivena, već posljedica sunčanja, a Alvey je jednostavno pokušao zaobići pravila na vrlo dosjetljiv način. No, to mu je očito uspjelo prvi i zadnji put. Nakon eventa o temi se očitovao direktor UFC-a za Kanadu, Novi Zeland i Australiju, Tom Wright.

"Borci to ne smiju raditi. Ovo je protiv naše politike. Možeš staviti sponzore na hlačice, možeš na baner, no ne možeš staviti sponzore na svoje tijelo", jasan je bio Wright i dodao:

"To je bilo potpuno promašeno. Pa imamo pravila za takve stvari. Nismo vidjeli reklamu prije borbe. Kada je primjećena smo je pokušali skinut, no bezuspješno. No, razgovarali smo sa Samom. Razumije situaciju i  neće se ponoviti. To vam garantiram."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI