Palo prvo sučeljavanje Cejuda i Dillashawa (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.08.2018 16:58h Autor:

T.J. Dillashaw i Henry Cejudo

Odmah po osvajanju pojasa UFC prvaka u muha kategoriji na UFC-u 227 prije desetak dana, Henry Cejudo je otkrio svoje planove. A oni ne uključuju dosadašnjeg prvaka i revanš protiv njega. Cejudo je oko bacio na titulu u bantam kategoriji i meč protiv TJ Dillashawa!

Za sada se ne zna hoće li se taj meč ikada realizirati, a ako je suditi prema naporima da dočekamo dvoboj Johnson vs. Dillashaw, koji su u konačnici propali, valja biti vrlo oprezan.

No, prema dojmu koji u svojim izjavama ostavlja prvak u bantamu TJ Dillashaw, on sam ne bi imao ništa protiv okušati se protiv Cejuda. Druga opcija je povratak Dominicka Cruza i revanš protiv njega što bi zasigurno bio teži, ali i manje unosan zadatak.

Ovih dana je palo i prvo odmjeravanje dva UFC prvaka tijekom jedne emisije uživo. I Dillashaw i Cejudo su imali svoje pojaseve na ramenu, a kada su se sučelili, dojam je da su prilično slične veličine i da bi ovaj “match up” bio pun pogodak.

Naravno, nešto će se pitati i donedavnog prvaka Demetriousa Johnsona, koji bi prema nepisanom pravilu trebao dobiti revanš. Osim što je srušio sve rekorde UFC-a, Johnson je izgubio podijeljenom odlukom sudaca u meču koji je mogao otići na obje strane.

No, ozljede koje je Johnson pretrpio tijekom dvoboja na UFC-u 227 ostavljaju prostora da UFC, dok se Johnson ne oporavi organizira i ovaj super meč. Uostalom, “super mečevi” su strategija koju UFC provodi u 2018. godini, a koju su najavili odmah u siječnju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI