Palhares prešao u Team Nogueira

UFC 06.04.2013 10:47h Autor:

Rousimar Palhares

Dva poraza u nizu natjerala su najboljeg majstora poluga na noge MMA svijeta, Rousimara Palharesa na veliki zaokret u karijeri. Toquinho se, naime, ovih dana preselio u Team Nogueira, a treninge u novoj okolini će započeti čim se oporavi od operacije koljena.

"Zaista je sjajno biti dio tima Nogueira. Big Nog je idol mnogima, a osim što smo u prošlosti trenirali zajedno u Brazilian Top Teamu, borili smo se na istom eventu u Rio de Janeiru (UFC 134). Sada predstavljam njegov tim što je velika odgovornost, ali i čast. Želim se brzo oporaviti kako bih mogao započeti s treninzima u novom timu, sa svim tim top borcima. Nadam se da ću i ja njima donijeti neka znanja", izjavio je Palhares za Fighters Only magazin.

Riječi hvale za novog suborca izrekao je i sam Antonio Rodrigo Nogueira…

"On je čudovište u BJJ  i bez sumnje će pridonijeti našim treninzima. Zamislite, imat ćemo Toquinha koji svaki dan trenira s našim borcima. To bi želio svaki tim na svijetu", izjavio je Big Nog.

s ozbzirom na dva poraza u nizu, Team Nogueira će morati vrlo pažljivo isplanirati sljedeći nastup Palharesa u UFC-u jer bi novi poraz mogao biti koban za njegovu karijeru.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI